Music Man x Dijkmans!

Music Man x Dijkmans!

Mar 05, 2024Sven Broos

We mogen het eindelijk delen: Music Man blijft verkrijgbaar bij Dijkmans Muziek!

Met trots kunnen we eindelijk vertellen dat Dijkmans Muziek vanaf heden officieel Music Man-Dealer is! De innovatieve, betrouwbare - en bovenal gewoon steengoede - instrumenten van het sympathieke Amerikaanse merk zullen een prominente plaats krijgen in onze winkel. Er komen verschillende modellen onze kant op, met nadruk op de 3 klassiekers: de Stingray Bas, de Luke en de John Petrucci modellen.

Stingray

De Music Man Stingray is sinds de lancering in 1976 één van de meest toonaangevende bassen ter wereld. Het was de allereerste bas met een actieve EQ en de kenmerkende Humbucker staat tot op de dag van vandaag bekend om zijn kenmerkende growl. Een onverwoestbare bas met een puntige sound die zijn plek vindt in elke mix. De Stingray is verkrijgbaar in een vier- of vijfsnarige uitvoering. 

Luke

De samenwerking tussen Music Man en Steve Lukather gaat al meer dan drie decennia terug. Het resultaat - de Music Man Luke - is een ongelooflijk gebalanceerd en doordacht instrument. Aan alles merk je dat de gitaar werd ontworpen voor één van de meest veelzijdige en populaire sessiegitaristen aller tijden. 

John Petrucci

Progressive Rock-Royalty John Petrucci heeft een tweetal signature-instrumenten bij Ernie Ball op zijn naam staan: de Majesty en de JP15. De Majesty is één van 's werelds meest innovatieve en ergonomische gitaren. Met zijn intelligente bodyshape en plaatsing van de knoppen, DiMarzio pickups en een extra Piezo-element is het een indrukwekkend en compleet instrument. De JP15 doet er niet veel voor onder; uitgerust met dezelfde pickup-configuratie en een slankere hals is het een zeer snelle en minstens zo'n veelzijdige gitaar. 

More articles